Bussi kraavi roolimisega inimesed päästnud juht saab tänukirja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eritehnikaga varustatud Mäksa priitahtlikud pritsimehed aitasid avarii vältimiseks kraavi juhitud bussi teele tagasi tõmmata. Reisi ühissõidukiga jätkata ei saanud, selleks saatis Sebe kohale asendusbussi.
Eritehnikaga varustatud Mäksa priitahtlikud pritsimehed aitasid avarii vältimiseks kraavi juhitud bussi teele tagasi tõmmata. Reisi ühissõidukiga jätkata ei saanud, selleks saatis Sebe kohale asendusbussi. Foto: Politsei

Transpordi ametiühing annab tänukirja AS Sebe bussijuhile Raivo Suitsule, et tunnustada tema oskust võtta kriitilisel momendil vastu elusid päästev otsus.

Raivo Suits hoidis 25. jaanuari hommikul ära üliraske liiklusõnnetuse, kui juhtis Tartust Tallinnasse teel olnud liinibussi kraavi ja vältis otsasõitu ootamatult tagasipööret alustanud veoautole. Õnnetuses ükski inimene vigastada ei saanud.

Transpordi ametiühingu esimehe Peep Petersoni sõnul teeb sellise otsustus- ja reaktsioonivõimega bussijuht oma ametile suurt au ning on eeskujuks ka kõigile teistele roolikeerajatele.

«Tihti jõuavad avalikkuse ette vaid negatiivse maiguga olukorrad, millesse bussijuhid on sattunud. Aga kui midagi tehakse hästi, välditakse väga-väga riskantseid olukordi, siis arvatakse, et inimene teeb lihtsalt oma tööd,» arvas Peterson ning lisas, et tunnustus tubli soorituse eest on vajalik kasvõi juba vaid teistele eeskuju seadmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles