Kaart: viimase kuue aasta traagilisemad liiklusõnnetused Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Pärnamäe teel hukkus ööl vastu teisipäeva juhitavuse kaotanud ja vastu puud sõitnud autos kolm noort meest.
Tallinnas Pärnamäe teel hukkus ööl vastu teisipäeva juhitavuse kaotanud ja vastu puud sõitnud autos kolm noort meest. Foto: Martin Ilustrumm

Kuue aasta jooksul on Eestis juhtunud 11 liiklusõnnetust, nende hulgas tänaöine ränk avarii Pärnamäe teel, milles on hukkunud vähemalt kolm inimest. 

Ööl vastu tänast hukkus Tallinnas Pärnamäe teel vastu puud sõitnud autos kolm noort meest. Esialgsetel andmetel olid noored kained, kuid hetkel viitab kõik sellele, et avariihetkel oli nende sõidukiirus lubatust suurem - 50 km/h asemel umbes 100 km/h.

Sõidukit Audi A4 juhtinud 18-aastane mees kaotas Pärnamäe teel juhitavuse ja paiskus Äigrumäe bussipeatuse juures paremale teelt välja vastu puud. Sündmuskohal hukkusid juht ja kaks kaasreisijat, üks 18-aastane ja teine 19-aastane.

Viimane nii traagiline liiklusõnnetus juhtus Ida-Virumaal Aseri vallas Koogu külas tänavu 30. juuli õhtul, kus sõiduauto ja liinibussi kokkupõrkes hukkus samuti kolm noort inimest. Neist kaks hukkusid sündmuskohal ja kolmas suri järgmise päeva varahommikul haiglas.

Alates 2010. aastast on vähemalt kolme hukkunuga liiklusõnnetustes surma saanud kokku 35 inimest. Nõnda ränkade õnnestuste põhjusteks on tihti alkohol ja/või kihutamine.

Postimehe koostatud kaardil liikudes saab iga õnnetuse kohta täpsemat infot.

Loe lisaks:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles