Ekspert: ellu jäävad muutustele altid ettevõtted

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Praeguses majanduslikult keerulises situatsioonis on edukad need firmad, kes suudavad uue olukorraga kohanduda ja muutuda, ütles Ettevõtluse Arendamise SA tegutsevate ettevõtete divisjoni direktor Allar Korjas.


Lisaks peavad edasipürgivad ettevõtted oma seni siseturule orienteeritud tegevuse ümber suunama ekspordi valdkonda, vahendab

ERR Uudised

Korjase sõnu ETV hommikusaates «Terevisioon».

«Sel perioodil leiavad muutused aset võibolla drastilisemalt ja kiiremini kui tavaliselt ja kui inimene on aldis nende muutustega kaasa minema, siis on ta tõenäoliselt teistest edukam ja saab parema stardipositsiooni, » põhjendas Korjas oma arvamust, et ettevõtlusega on mõistlik alustada just siis, kui majandusel läheb kehvasti.

Korjase üldine soovitus kõigile praegustele ettevõtjatele ja ka võibolla tulevikus ettevõtlusega tegelema hakkavatele noortele oli see, et tuleks avatud silmadega ringi käia, võrrelda Eesti olusid muu maailmaga, mõelda rahvusvaheliselt ja kasutada kontakte, kuna neist kontaktidest tuleb Korjase hinnangul kindlasti tulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles