Keskerakonna esimeheks kandideerivad AK andmetel Savisaar, Ratas, Toom ja Ernits

Nele-Mai Olup
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna peakontor.
Keskerakonna peakontor. Foto: Pm

Keskerakonna esimehe kohale kandideerivad lisaks partei senisele esimehele Edgar Savisaarele riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Keskerakonna aseesimees Yana Toom ja Keskerakonna fraktsiooni liige Peeter Ernits, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Ehkki südaööni on aega, on enamik kandidaate oma kinnituse kandideerimiseks juba erakonna büroole saatnud, vahendas «Aktuaalne kaamera».

Yana Toom ütles, et ta päris täpselt ei tea, kas teda toetab viis või kuus piirkonda, kuid teab et täna tuleb talle kindlasti veel toetus ühest piirkonnast.

Eile viis Keskerakonna büroosse oma kandideerimise kohta kinnituse ka riigikogu liige Peeter Ernits, keda on peetud Edgar Savisaare toetajaks, Ernits ei vastanud otsesõnu küsimusele, kas ta võib oma kandidatuurist valimispäeval näiteks Edgar Savisaare kasuks loobuda.

Riigikogu aseesimees, teist korda esimehe kohale kandideeriv Jüri Ratas kinnitas oma kandideerimissoovi kahe päeva eest ning ütles, et tema toetajate seast ei tule selliseid kandidaate, kes kongressil ennast tema kasuks taandaksid. 

Keskerakonna pikaaegne esimees Edgar Savisaar ütles ennelõunal, et kavatseb samuti oma kandideerimist kinnitada ning «Aktuaalse kaamera» andmetel on Savisaar oma kandidatuuri juba kinnitanud.

Kandidaate saab erakonna esimehe kohale esitada täna südaööni, sama kaua on kandidaatidel võimalik ka oma kandideerimist kinnitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles