Ernits: Savisaar teeb ise kõik oma Facebooki postitused (2)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne Peeter Ernits: Jürgen Ligi soovitab presidendil robotiga seksida
Skandaalne Peeter Ernits: Jürgen Ligi soovitab presidendil robotiga seksida Foto: Erik Prozes

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare lähedane toetaja Peeter Ernits lükkas ümber spekulatsioonid, nagu keegi teine kirjutaks Savisaare eest tema Facebooki kontol ilmuvaid postitusi. «Neil spekulatsioonidel ei ole alust, Savisaar haldab ise oma kontot ja kirjutab ka tekstid ise,» kinnitas ta. 

«Ma võin teile kinnitada, et Edgar valdab seda kunsti täielikult ja viimased, ka eilne postitus, on tema enda kirjutatud, kindlalt kohe,» ütles Ernits ERRi uudisteportaalile.

«Ma ei vastuta loomulikult kõikide postituste eest, aga reeglina teeb Edgar seda ise. Ja öösiti seetõttu, et tal siis aeg-ajalt und ei ole,» ütles Ernits, kes pidas vajalikuks rõhutada, et Savisaar on täie mõistuse ja tervise juures.

Savisaare Facebooki küljel on viimastel nädalatel tihti ilmunud öösel või hilisõhtul tehtud postitusi, mis sisaldavad silmatorkavaid kirjavigu ning mille keelekasutus ei näi ennast meisterlikult kirjas väljendavale Savisaarele omane.

Ernits ütles Postimehele, et kirjavigadele ei maksaks üldse tähelepanu pöörata. «Ka mina ise olen teinekord mobiiltelefonist kirjutades mõned tähed sassi ajanud. Kui kiiresti postitada, siis juhtub. Mina sellele tähelepanu ei pööraks.»

Ta kinnitas veelkord, et Edgar Savisaar on täie mõistuse ja tervise juures ning tegutseb iseseisvalt. «Ma küll ei istu kogu aeg tema kõrval ega saa vastutada selle eest, mida ta teeb, aga ma tean, et ta haldab ise oma Facebooki kontot ja öisel ajal teebki ta neid põhjusel, et und ei ole,» lisas Ernits.

Näiteks eileõhtuse postituse kohta märkis Ernits, et ta suhtles Savisaarega kümme minutit enne kui viimane seda kirjutama asus.

Loe lähemalt siit: Savisaar: Võru piirkonnas tegi tapjatööd Anneli Ott

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles