Postimehe auhinnaarvuti võitis pärnulanna Kadri Sõrmus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Sõrmus võitis Postimees Online`i kampaaniauhinna
Kadri Sõrmus võitis Postimees Online`i kampaaniauhinna Foto: Mihkel Maripuu

Paarkümmend minutit tagasi astus Postimehe kontorist läbi pärnulanna Kadri Sõrmus, et saada kätte väike sülearvuti ehk netbook, mis oli auhinnaks Postimehe Facebooki fännidele mõeldud kampaanias.

Kadri on olnud järjepidev Postimehe veebiväljaande lugeja paar aastat, ning enim meeldib talle lugeda erinevaid uudiseid päevateemadel, samuti huvitavad teda kommentaarid.

«Saab kaasa rääkida, lugeda teiste lugejate arvamusi artiklite kohta ja ka ise kommenteerida,» selgitab neiu, et tema arvates on uudistel palju tahkusid, mida kommentaatorid oskavad hästi välja tuua.

Ja tundub, et Fortuuna valis seekord välja tõesti õige inimese. «Auhind läks vist kõige õigemasse kohta, kuhu vähegi saab minna, mul läks esmaspäeval nimelt arvuti katki,» ütles Kadri laia naeratuse saatel. «See oli nii hea, pidime laupäeval uut arvutit ostma minema, see lükkus nüüd natukene edasi,» ütles õnnelik võitja.

Järgmise auhinnakampaania korraldab Postimees Online oma venekeelse veebiväljaande lugejatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles