Kohus kuulutas tagaotsitavaks joomakaaslase tapmises süüdistatava mehe

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirves. Pilt on illustratiivne.
Kirves. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viru maakohus kuulutas täna tagaotsitavaks joomakaaslase tapmises süüdistatava 42-aastase Vadimi, kes ei ilmunud kohtusse.

Kohus ootas Vadimi istungitesaali juba eile, kuid siis mees kohale ei tulnud. Kuna Vadimi ei õnnestunud leida ka täna, kuulutas kohus ta tagaotsitavaks ning jätkab protsessiga siis, kui mees on tabatud. Koos Vadimiga kohtu all olev 45-aastane Jaak protsessist kõrvale ei hoia.

Süüdistuse järgi said veretööga lõppenud sündmused alguse mullu 7. märtsil, kui 45-aastane Jaak ja 42-aastane Vadim tarvitasid koos kaaslastega Ida-Virumaal Mäetaguse vallas Arvila külas alkoholi. Mingil hetkel tekkis meeste vahel tüli ning Vadim tungis kallale 39-aastasele mehele. Vadim asus ohvrit peksma ja lõi teda korduvalt kirvega. Rünnakus osales ka Jaak, kes peksis ohvrit puuhaluga. Ränki vigastusi saanud mees suri sündmuskohal.

Eeluurimisel selgus, et Jaak oli vägivallatsenud ka mullu 16. juulil Mäetaguse vallas Ratva külas, kus tekitas peksmisega 46-aastasele mehele füüsilist valu.

Kohtueelse uurimise lõppedes said Vadim ja Jaak süüdistuse tapmises ning Jaak veel ka kehalises väärkohtlemises. Süüdimõistmisel ootab mehi kuni 15-aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles