Kadunud Jaan leiti surnuna

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib pildil olevat 57-aastast Jaani.
Politsei otsib pildil olevat 57-aastast Jaani. Foto: Politsei - ja piirivalveamet.

Eile päeval Viljandimaal Halliste vallas oma kodust lahkunud 57-aastane Jaan leiti täna pärastlõunal surnuna.

Viljandi patrulltalituse juht Alar Sadam selgitas, et täna pärastlõunal veidi peale kella 13 teatas teehooldusmasina juht politseile, et avastas Heimtalist paar kilomeetrit Rimmu poole maanteekraavist mehe surnukeha, teatas Politsei - ja piirivalveamet.

Politsei tuvastas, et tegemist on 57-aastase Halliste vallast kodutalu õuelt lahkunud Jaaniga. Meedikute kinnitusel mehel väliseid vigastusi ning vägivallatundemärke ei tuvastatud. Mehe surnukeha saadeti surmapõhjuste väljaselgitamiseks ekspertiisi.

Veel eilse õhtu vältel sõitis politsei läbi Jaani kodu ümbruse teid, suhtles tema tuttavate ja naabritega. Ka täna käis piirkonnapolitseinik veelkord mehe kodukandi inimestega vestlemas selgitamaks mehe võimalikku asukohta, kuid paraku tulutult.

Jaani nähti viimati 1. novembri keskpäeval, mil ta läks Viljandimaal Halliste vallas Sammaste külas kodutalu sauna juurde puid viima, kuid tund hiljem lähedased teda sealt enam ei leidnud. Mehe lähedased kontrollisid ise võimalikke aadresse, kus mees võiks peatuda, kuid tulutult, teatas Politsei - ja piirivalveamet.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles