Peaminister jättis ootamatult Narva sõitmata (4)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas valitsuse pressikonverentsil.
Peaminister Taavi Rõivas valitsuse pressikonverentsil. Foto: Erik Prozes

Peaminister Taavi Rõivas, kelle töökalender nägi reedel ette visiiti Narva, jättis ootamatult piirilinna sõitmata, põhjuseks töökohustused Tallinnas.

Valitsuses läks eile ministrite vahel riigifirmade nõukogudesse kuulumise pärast teravaks, mistõttu võis vajadus suhteid siluda tuua kaasa plaanimuutuse kalendris, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Peaminister pidi veetma tänase päeva Narvas, esinedes kõnega tippjuhtide konverentsil ja külastades seejärel piirilinna ettevõtteid.

Valitsuse pressinõuniku Ave Tampere sõnul vastab tõele, et Taavi Rõivas Narva ei läinud, sest teda hoiavad Tallinnas töökohustused. Millised täpsemalt, polnud küsimise hetkeks veel selge.

Peaminister nädala kavas oli kirjas, et reedel on peaminister ringkäigul Ida-Virumaal. «Peaminister esineb ettekandega tippjuhtide konverentsil Narva-Jõesuus, kohtub Narvas ajakirjanike ja ettevõtjatega ning külastab Auvere elektrijaama,» seisis valitsuse kommunikatsioonibüroo eelinfos.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles