Kadriorg: president jälgib valitsusega toimuvat tähelepanelikult (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid
President Kersti Kaljulaid Foto: Sander Ilvest

Presidendi kantselei teatel jälgib riigipea Kersti Kaljulaid valitsuskoalitsiooniga toimuvat väga tähelepanelikult ja kui ta astub sellega seoses konkreetseid samme, saab sellest avalikkus kohe teada.

«President on kogu oma ametiaja jooksul suhelnud nii parlamendi, erakondade kui valitsusega. Teeb seda ka sel nädalal ja edaspidi. Kui on konkreetseid samme või initsiatiive meie poolt, siis kindlasti saab meedia sellest ka teada,» ütles presidendi pressiesindaja Taavi Linnamäe Postimehele.

Reformierakonna koalitsioonipartnerid Sotsiaaldemokraatlik Erakond ning Isamaa ja Res Publica Liit tegid eile õhtul Reformierakonna esimehele, peaminister Taavi Rõivasele ettepaneku ise ametist tagasi astuda ja teatasid, et alustasid konsultatsioone uue, Keskerakonna juhitava valitsuse loomiseks.

Eile kommentaaridest hoidunud Rõivas teatas täna hommikul pärast erakonna juhatuse koosolekut, et ei nõustu praeguste partnerite survel tagasi astuma ning laseb riigikogul eile menetlusse antud umbusaldusavaldust homme hääletada. Enne arutelu tahab ta teha riigikogu ees poliitilise avalduse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles