Saaremaal astusid kohtu ette kütusevargad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala lõpus on kütuse hinnad tavaliselt soodsamad. Nädala alguses kihutatakse need jälle üles.
Nädala lõpus on kütuse hinnad tavaliselt soodsamad. Nädala alguses kihutatakse need jälle üles. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare kohtumajas toimus teisipäeval eelistung, kus nelja noormeest süüdistati põllumajandusühistutelt mitme tonni kütuse varastamises, kirjutab Saarte Hääl.

Lääne ringkonnaprokuratuur esitas noormeestele süüdistuse korduvates sissetungimistes põllumajandusühistute tanklatesse ja sealt kütuse varastamises. Süüdistuse kohaselt tungiti tänavu veebruaris ja märtsis kolm korda sisse ühte Lääne-Saare vallas asuvasse põllumajandusühistu tanklasse ning kahel korral varastati sealt kütust - kolmandal korral tanklas kütust ei olnud. Tekitatud kahju suurus on 750 eurot.

Ühel korral võtsid sissetungimisest osa Kert (20), Johannes (19) ja Raigo (27). Ülejäänud kahes episoodis on süüdistus esitatud vaid Kerdile ja Arminile, keda süüdistati ka märtsis Orissaare vallas toimepandud kütusevarguses. Toona võeti tanklast kütust ligi 670 euro väärtuses.

Johannes sai süüdistuse veebruaris koos teise noormehega Lääne-Saare vallast 380 euro väärtuses kütuse varastamises, Armin sai lisaks süüdistuse pidevas juhiloata sõitmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles