Katse vanglasse uimasteid saata viis naised kohtu alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heroiin.
Heroiin. Foto: Wikipedia.org

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse süüasja, mille raames sai süüdistuse vangis viibivale tütrele uimasteid viia üritanud ema ning veel neli naist, kes kuriteoga seotud olid. 

Politsei uurimisandmetel said kuriteod alguse mullu juulis, kui 60-aastane Laine oli nõus vastu tulema oma Harku vanglas viibinud 24-aastase tütre Sirli ja viimase sõbra Lillija (35) soovile tuua kinnipidamisasutusse uimasteid. 

Lainel aitasid sünteetilit heroiini hankida 49-aastane Elena ning 40-aastane Jekaterina. Naised peitsid 0,85 grammi narkopulbrit kreemituubi ning Laine üritas seda vanglas oma tütrele üle anda. Vanglatöötajad leidsid aga uimastid üles ning naiste suhtes käivitati kriminaaluurimine.

Kõik viis uimastiveoga seotud naist said kohtueelse uurimise lõppedes süüdistuse narkokuriteos. Harju maakohus hakkab nende süüasja arutama tänavu septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles