6 portsu
u 1,5–2 kilo kana, tükeldatud u 12 tükiks (võid kasutada ka vaid pooltiibu või -koibi)
2 tl oliiviõli
1 kooritud ja sektoriteks lõigatud suurem sibul
2–3 rammusat purustatud küüslauguküünt
1 tl paprikapulbrit (originaalretseptis kasutatakse suitsupaprika pulbrit)
1 tl jahvatatud vürtsköömneid (cumin)
soovi korral näpuotsatäis safranit või jahvatatud kollajuurt
1 purk ehk 420 g hakitud tomateid
2–3 viiludeks lõigatud porgandit
5 dl kanapuljongit
1 sidrun, pestud ja õhukesteks viiludeks lõigatud, seemned eemaldatud
u 2 dl rohelisi oliive
2 sl hakitud lehtpeterselli
(soovi korral sama palju hakitud koriandrit)
Serveerimiseks 300 g kuskussi, 1 tl võid.