David Icke: Google ja Facebook on koletised! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine Briti jalgpallur ja ajakirjanik, nüüdne vandenõuteoreetik David Icke andis Matrix Kirjastuse eestvõttel Tallinnas Tondiraba jäähallis laupäeval maratonloengu, mis algas hommikul kell 10 ja mille lõpp oli kavandatud – koos mõne vaheajaga – kaksteist tundi hiljemaks.

Vaatamata ebainimlikult pikale «World Wide Wake Up Tour» loengusessioonile oli 64-aastane Icke kella kaheksa paiku õhtul jäähalli laval endiselt sõiduvees. Hämaras saalis, mille laval kõneleja punktvalgustatud prožektorikiires troonis ning söakalt suurel ekraanil nupuluvajutusega illutratsioone vahetas, oli koha sisse võtnud silma järgi otsustades alla tuhande huvilise, kellel polnud sugugi kahju lunastada vaimse äratuse eest 30-eurone pilet. Publik jättis intelligentse mulje – paljudel olid peas tõlke kuulamiseks klapid, leidus loengu usinaid konspekteerijaid, sellest viipekeeles osasaajaid; mõni ukerdas järskudel treppidel, peos õllepurk. Kulda väärt, ent kaootiliselt edastatud peaaegu salajast teavet, mida oli nii suurel hulgal, et meelde jäi vaid väide Facebooki ja Google´i koletislikust olemusest, illustreeriti värviliste piltidega reptiilidest, tulnukatest jne.

Publik kuulas loengut lugupidavas vaikuses ja nii tähelepanelikult, nagu juhiks kogu infovahetuse protsessi mingisugune senitundmatu jõud või kellegi karvane käsi.

Ja tõesti. Kui üldse, siis jäi õhku vaid kaks painavat küsimust: kelle huve esindab David Icke tegelikult, ja kas see, mis laupäeva õhtul Tondiraba jäähallis toimus, juhtuski päriselt või ainult näis see nii.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles