Uue võimuliidu loojad arutavad täna regionaalpoliitikat

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme partei võimukõnelused algasid kolmapäeval.
Kolme partei võimukõnelused algasid kolmapäeval. Foto: Jaanus Lensment

Eelmisel kolmapäeval võimukõnelusi alustanud Keskerakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ning Isamaa ja Res Publica Liit jätkavad täna arutelu regionaalpoliitika ja maaelu teemadel, koalitsioonilepingu loodavad erakonnad allkirjastada uue nädala alguses.

Erakondade teatel kohtuvad poliitikud taas täna kell 11 Eesti Teaduste Akadeemias, et arutada regionaalpoliitikat, kohalikke omavalitsusi ja maaelu puudutavaid küsimusi. Kell 17 jätkuvad kõnelused keskkonna- ning energeetikateemadel.

Eelmisel nädalal arutasid erakondade esindajad välis- ja julgeoleku- ning majandus- ja maksupoliitikat. Laupäeval arutati põgusalt ka sotsiaalpoliitika ja tervishoiu küsimusi.

Erakondade juhid on avaldanud soovi jõuda kõnelustega lõpule sel nädalal. Praeguste plaanide kohaselt kogunevad Keskerakonna, SDE ja IRLi volikogu koalitsioonilepingule heakskiitu andma juba laupäeval, mil tõenäoliselt kinnitatakse ka erakondade ministrikandidaadid. Leppe allkirjastamine peaks aset leidma uue nädala alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles