UNICEF Eesti kogub Haapsalu lastekodu heaks annetusi

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kustutustööd Haapsalu väikelastekodus
Kustutustööd Haapsalu väikelastekodus Foto: Liis Treimann

UNICEF Eesti avas annetuskontod pühapäeval traagilises tuleõnnetuses kannatada saanud Haapsalu väikelastekodu toetuseks, lisaks ootab organisatsioon annetajatelt väikelastele sooje sokke, särke ja arendavaid mänguasju.

UNICEF Eesti presidendi Elle Kull avaldas hukkunute omastele ja lastekodu personalile kaastunnet, märkides, et eile juhtunu on üks traagilisemaid õnnetusi, mis Eestis lastega juhtunud, eriti arvestades konkreetsete laste eriti abitut olukorda.

«Olen seda hubast ja kaunist lastekodu külastanud enam kui kord. Tean lähedaste inimsuhete kaudu Haapsalu Lastekodu töötajate, eriti selle juhataja Eve Kabini sooja ja missioonitundega suhtumist oma puudega lastesse. Vajadusel läks ta nende juurde ka öösel. Juhtunut ei saa kahjuks muuta, kuid saame olla - abiks ja toeks,» sõnas Kull.

Annetusi märksõnaga «Haapsalu lapsed» saab teha alljärgnevatele UNICEF Eesti Rahvuskomitee kontodele:
Swedbank: 221049382034
SEB PANK: 10052039502009
Sampo Pank: 33202995003

Eile päeval Haapsalu väikelastekodus puhkenud tulekahjus hukkus kümme inimest vanuses 7-21 eluaastat. Valitsus on tänase päeva kuulutanud Eestis leinapäevaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles