Laar: Rõivas tõestas, et igaüks ikka ei või peaminister olla (18)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu auesimehe Mart Laari sõnul tõestas end opositsiooni mänginud Reformierakonna esimees Taavi Rõivas, et igaüks peaministriks ei kõlba.

Laar nimetas väga naljakaks seda, kuidas peaminister lasi ennast eelmisel nädalal riigikogus umbusaldada. «Kunagi oli Edgar Savisaar valitsuse juht ja kõik pensionärid arvasid, et ta on asendamatu. Tuli Tiit Vähi ja selgus, et ei ole asendamatu. Siis tuli Mart Laar ja vaadati, et igaüks võib olla peaminister. Aga Taavi Rõivas tõestas, et igaüks ikka ei või...,» rääkis Laar Meie Maale antud intervjuus.

Tema hinnangul pidanuks Reformierakond enne presidendivalimisi kuulama oma eelmise esimehe Andrus Ansipi soovitust, et kõiki ametikohti ei maksa endale tahta. «Rõivas teda ei kuulanud, sest neil on mitu head presidendikandidaati,» ütles Laar irooniliselt.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles