Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni juhiks sai Kristen Michal

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal.
Kristen Michal. Foto: Sander Ilvest

Riigikogu Reformierakonna fraktsioon valis täna esimeheks Kristen Michali ning aseesimeesteks Hanno Pevkur ning Maris Lauri.

Reformierakonna teatel tegi endine peaminister Taavi Rõivas ettepaneku valida fraktsiooni juhiks Michal. Taavi Rõivase esitas Reformierakonna fraktsioon riigikogu aseesimehe kohale.

2015. aasta kevadest juhtis Reformierakonna fraktsiooni Urve Tiidus ning aseesimeesteks olid Valdo Randpere ja Meelis Mälberg.

Reformierakonna fraktsioon kinnitas ka kuue riigikogu komisjoni erakonnapoolsed aseesimehe kandidaadid – keskkonnakomisjoni Kalle Palling, kultuurikomisjoni Laine Randjärv, maaelukomisjoni Urmas Kruuse, majanduskomisjoni Toomas Kivimägi, rahanduskomisjoni Remo Holsmer ja väliskomisjoni Keit Pentus-Rosimannus.

Samuti otsustas fraktsioon, et riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimehe kandidaat on Jürgen Ligi ning julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni aseesimehe kohale kandideerib Arto Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles