Peaminister Ratase bürood hakkab juhtima Tanel Kiik (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue valitsuse esimene pressikonverents, kus osalesid peaminister Jüri Ratas, siseminister Andres Anvelt ja kaitseminister Margus Tsahkna
Uue valitsuse esimene pressikonverents, kus osalesid peaminister Jüri Ratas, siseminister Andres Anvelt ja kaitseminister Margus Tsahkna Foto: Eero Vabamägi

Peaminister Jüri Ratase bürood hakkab juhtima Tanel Kiik, kes oli seni riigikogus Ratase nõunik.

Valitsuse pressiesindaja Rasmus Kagge ütles neljapäeval BNS-ile, et Tiik vahetab välja senise büroojuhi Kairi Uustulndi. Kagge sõnul jätkavad büroos majandusnõunikuna Martin Lindpere, julgeolekunõunikuna Kadri Peeters ja välisnõunikuna Rein Tammsaar.

Büroost lahkusid keskkonna-, justiits- ja sisepoliitikanõunik Janis Kukk, sotsiaal- ja hariduspoliitika nõunik Kristiina Sild, seisukohtade ja sõnavõttudega tegelev Liina Vahtras ja peaministrit ajaloo, regionaalteemade ning tähtpäevadega seonduva osas nõustanud Toomas Kiho.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles