Keskkonnaministeerium tervitas ministri jätkamist 1000-eurose peoga (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaministeeriumi eelmine hoone.
Keskkonnaministeeriumi eelmine hoone. Foto: Jaanus Lensment

Keskkonnaministeeriumis korraldati kolmapäeval suupistete ja jookidega kogunemine seoses valitsusvahetusega, ehkki keskkonnaminister Marko Pomerants jäi ka uues valitsuses oma kohale.

Ministeerium oli tellinud cateringi firmalt 1071 euro eest toite ja jooke, selgub dokumendiregistrist.

«Keskkonnaministeeriumis toimus möödunud kolmapäeval kogunemine, kus tutvustati uue valitsuse prioriteete keskkonna valdkonnas ja eesmärke keskkonnaministeeriumi valitsemisalale,» ütles ministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Liis Raadla BNS-ile. Ta lisas, et samuti tervitati uue valitsuse ametisse astumist ja keskkonnaministri naasmist.

Kogunemisel osalesid lisaks ministeeriumi inimestele ka töötajad haldusala asututest, pakuti alkoholivaba siidrit, soolaseid ja magusaid suupisteid ja jäävett. Üritusel osales umbes 150 inimest.

Isamaa ja Res Publica Liidu poliitik Pomerants oli keskkonnaminister ka 2015. aasta aprillis ametisse astunud Taavi Rõivase teises valitsuses. Samal kohal jätkab Pomerants ka eelmisel nädalal tööd alustanud Jüri Ratase valitsuses.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles