Eilne päev liikluses: Tallinnas jäi jalgrattur auto alla, Pärnumaal sõitis auto kraavi

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile juhtus üle Eesti kolm liiklusõnnetust, milles sai kokku vigastada kolm inimest.

Eile keskpäeva paiku juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Sauga vallas Tori-Rütavere tee 10,5. kilomeetril, kus 53-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford KA kurvist välja kraavi ning tema auto paiskus seejärel kummuli. Sõidukis viibinud 84-aastane mees toimetati Pärnu jaiglasse. 

Kella 23.10 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Toompuiesteel, kus põrkasid kokku 38-aastase mehe juhitud sõiduauto Opel Vectra Station Wagon ja jalgrattal reguleerimata ülekäigurada ületanud 59-aastane naine. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 01.26 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Endla tänava, Mustamäe tee ja Paldiski maantee ristmikul, kus sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 53-aastane mees ei andnud esialgsetel andmetel teed liikurmasinale Wille, mida juhtis 38-aastane mees. Sõiduautos viibinud 27-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles