Lobjakas: tõenäoliselt laseb Ratas Repinski ametist lahti (3)

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Raadio 2 saates «Olukorrast riigis» ütles saatejuht Ahto Lobjakas, et tõenäoliselt laseb peaminister Jüri Ratas skandaalidesse sattunud maaeluministri Martin Repinski ametist lahti.

Lobjaka sõnul tähendab peaminister Jüri Ratase reede õhtul tehtud avaldus, milles ta teatas, et soovib Repinskiga nelja silma all kohtuda, just tema ametist vabastamist, vahendab ERR Uudised.

«99-protsendilise tõenäosusega ütleb Jüri Ratas meile selle avaldusega läbi lillede, et enne kui ta Repinski lahti laseb, tahab ta tema endaga näost näkku rääkida. Ja see lahti laskmine on praktiliselt kindel,» leidis Lobjakas.

Teise saatejuhi Andrus Karnau sõnul võib Repinski ametist vabaks saada ka Keskerakonna sisemise võimuvõitluse tõttu, sest Keskerakonna juhtkonnas on väga palju inimesi, kelle hinnangul ei suuda Martin Repinski käimasolevat skandaali ohjata või skandaalist niimoodi välja tulla, et avalikkus jääks tema selgitusi uskuma ja seetõttu oleks mõistlik kui peaminister ta välja vahetaks.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles