Ratase regionaal- ja õiguspoliitika nõunikuks sai Riho Kangur

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stenbocki maja.
Stenbocki maja. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimehe, peaminister Jüri Ratase büroos alustas täna regionaal- ja õiguspoliitika nõunikuna tööd Riho Kangur.

Peaministri büroo juht Tanel Kiik ütles Postimehele, et tänasest peaministri nõunikuna töötava Kanguri peamiseks tööülesandeks on nõustada peaministrit regionaalpoliitika ja õiguspoliitika valdkonnas. Kangur töötas aastatel 2007–2016 riigikogu kantselei õigus- ja analüüsiosakonnas ning enne seda oli assistent Balti Kaitsekolledžis. Kangur on omandanud Tartu Ülikoolis magistrikraadi politoloogias.

1. detsembrist töötab peaministri sotsiaalpoliitika valdkonna nõunikuna Natalia Malleus. Aastatel 2015–2016 töötas ta nõunikuna Keskerakonna riigikogu fraktsioonis ning enne seda oli ajakirjanik PBKs ja rahvusringhäälingus. Malleus on lõpetanud ehitusinsenerina Tallinna Tehnikaülikooli.

24. novembril alustas peaministri nõunikuna tööd 2014. aastast riigikogu aseesimehe büroos Ratase abina töötanud Alina Tubli, kes nõustab Ratast noortepoliitika valdkonnas ning korraldab tööalaseid ürituste ja peaministri siseriiklikke külastusi. Varem on Tubli töötanud büroojuhina Tallinna Botaanikaaias ning olnud ka Tallinna abilinnapea abi. Alates 2013. aastast õpib ta haldus- ja ärikorraldust Tallinna Ülikoolis.

Ratase majandusnõunikuna jätkab peaministri büroos tööd Martin Lindpere, julgeolekunõunikuna Kadri Peeters ja välisnõunikuna Rein Tammsaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles