Kindlustusfirma läks Repinski kitsefarmi vastu kohtusse (7)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Mihkel Maripuu

Maaeluminister Martin Repinski rääkis Maalehele, et ta on ühe oma töötaja tõttu osalenud teadmatult kindlustuspettuses ja maksab siiani kindlustusfirmale tekitatud kahju tagasi. Kindlustusfirma ERGO kinnitusel ei vasta aga jutt tagasimaksmise kohta tõele ja novembris pöördus firma Repinskilt võlgnevuse kättesaamiseks ka kohtusse.

«Me saame kinnitada või ümber lükata juba avalikkuses olnud väiteid,» ütles ERGO transpordikahjude vanemkäsitleja Raido Orulaid Postimehele. «Martin Repinski viitab Maalehe artiklis kindlustuspettusele. Jah, kinnitan, et selline kahjujuhtum on toimunud.»

ERGO on sõlminud Repinskiga lepingu, mille järgi on Konju kitsefarmil kohustus kindlustusfirmale alusetult välja makstud hüvitis tagastada. Selleks on sõlmitud tagasimakse graafik.

«Repinski väide Maalehes, et ta neid makseid korrektselt tasub, ei vasta tõele,» nentis Orulaid, kelle sõnul pole ERGO-le täna keskpäeva seisuga ühtegi makset laekunud. «Võlgnevuse kättesaamiseks pöördusime 10. novembril kohtusse,» kinnitas ta.

«Selliste juhtumite üksikasjade väljaselgitamine on vajadusel politsei valdkonda kuuluv tegevus. Me ei esitanud politseile avaldust, kuna sõlmisime ettevõtte esindajaga kokkuleppe alusetult makstud hüvitise tagasisaamiseks,» lisas Orulaid.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles