Repinski kinnisvaraärimehest nõuniku karjäär jäi lühikeseks (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Mihkel Maripuu

Alles eelmisel neljapäeval Keskerakonda kuuluva skandaalse maaeluministri Martin Repinski poliitiliseks nõunikuks saanud kinnisvaraärimees Anatoli Ambrozi on juba ametist lahkunud.

Maaeluministeeriumi pressiesindaja ütles Postimehele, et ministri nõunik Anatoli Ambrozi asus tööle 1. detsembril. Ametist lahkus ta oma avalduse alusel alates eilsest.

Keskerakonna peasekretär Jaak Aab ütles, et Ambrozi lahkumise põhjust tuleb küsida Repinskilt. «See on tema valik ja tema peab seda ise põhjendama,» ütles ta.

Küsimusele, kas erakond ei olnud siiski see, kes ei andnud nõunikule heakskiitu, vastas Aab, et erakond on juhatuses üle vaadanud kõigi ministrite poliitilised nõunikud. Otsuse on tema sõnul teinud aga Repinski.

Postimees kirjutas reedel, et 1985. aastal sündinud Ambrozile kuulub äriregistri andmetel kaks Sillamäel registreeritud ja kinnisvaraga tegelevat ettevõtet: Ambrozi Kinnisvara ja Ambrozi OÜ. Samuti on ta seotud ärinõustamise ja muu juhtimisalase nõustamisega tegeleva OÜga Capatsitet, mille omanik on Alexander Zapesotskiy ja juht Yury Zapesotskiy Venemaalt. Keskerakonda astus Ambrozi tänavu veebruari keskel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles