3–4 broilerifileed
1 roheline paprika
1 keskmine mugulsibul
Marinaad:
2 dl Teriyaki kastet
paar näputäit jahvatatud ingverit
1 noaga peenestatud väike küüslauguküüs
Yakitori kanalihast
Pane juba mõni tund varem 12 bambusvarrast külma vette raskuse alla ligunema, et vältida süttimist grillimisel. Eemalda kooritud sibulalt tipuosa umbes sentimeetri paksuselt, tüükaosa jäta esialgu külge. Jaga sibul terava noaga paari sentimeetri laiusteks sektoriteks, seejärel eemalda ka tüükaosa. Tükelda nii puhastatud paprika kui ka kanaliha umbes 2 cm suurusteks tükikesteks. Sega marinaadiained kokku ja kalla liha- ja köögiviljatükkide peale. Lase 30 minutit maitsestuda, vahetevahel segades.
Torgi varrastele vaheldumisi kana, sibulat ja paprikat, arvestades igale vardale kolm taolist komplekti. Küpseta süte kohal või grillelemendi all 10–12 minutit, üks kord keerates. Serveeri koos varrastega nõrutatud marinaad või lihtsalt Teriyaki kastet.