Stalnuhhin lahkub riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimehe kohalt (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin.
Mihhail Stalnuhhin. Foto: Liis Treimann

Riigikogu liige keskerakondlane Mihhail Stalnuhhin ütles, et lahkub riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimehe kohalt, kuid jätkab rahanduskomisjoni esimehena.

«Tõenäoliselt astun ma täna komisjonide esimehe kohalt tagasi,» ütles Stalnuhhin BNS-ile. Lõpuks aga otsustas Stalnuhhin siiski rahanduskomisjoni esimehena jätkata, kuid lahkub riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimehe kohalt.

Seetõttu ei soostunud ta rääkima ka hommikul toimunud riigieelarve kontrolli erikomisjoni istungist, kus riigikontroll tutvustas Eesti Energia välisinvesteeringute auditit.

Stalnuhhin rääkis teisipäeval Postimehe stuudios Päevaintervjuus, et kavatseb poliitikast lahkuda, jättes samas täpsustamata kavandatud lahkumise aja.

«Jah, ma olen rahanduskomisjoni esimees. Aga jumal ja minu fraktsiooni juhtkond teavad, et ma panin lõpuni sellele vastu, ma ei hoia sellest kohast kinni. See ei ole minu jaoks tähtis. Mul on teised huvid elus suuremad kui rahandus ja see on nende asi, miks nad minu juhiks panid,» sõnas Stalnuhhin.

«Mul on kavatsus poliitiline tegevus lõpetada. Ma tulin teatud tingimustel 2011. aastal riigikogusse ja kahjuks ei jõudnud eesmärgini. Pigem ma lähen tagasi ja keskendun Narva linnale, nii et varsti on rahu majas,» lausus ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles