Tarmo Tamme asemel läheb riigikokku Toomas Paur

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Toomas Paur.
Pildil Toomas Paur. Foto: Liis Treimann

Maaeluministriks siirduva riigikogu Keskerakonna fraktsiooni Tarmo Tamme asemel läheb riigikokku senine Võru volikogu esimees Toomas Paur, sest kahes kohtuastmes kriminaalkorras süüdi mõistetud Alar Nääme loobub saadikukohast.

Tamme kinnitusel Nääme riigikokku ei lähe ja järgmine asendusliige on Paur, kes möödunud neljapäeval saadikuks asumist BNS-ile ka kinnitas.

«Mina olen omavavalitsustegelane ja südamelähedasemad teemad on mul ikka haldusreform ja põllumajandus,» sõnas Paur. Võrust Tallinna kolimine Paurile enda sõnul raskusi ei valmista. «Mul poeg elab ka Tallinnas,» lisas ta.

Täna hommikul kinnitas riigikogu pressiteenistus, et Paur asub riigikogu liikmeks tänasest, 11. detsembril. Pauri asemel saab Võru volikogu esimeheks keskerakondlane Andres Visnapuu, kes sai kohalikel valimistel Paurist järgmise koha.

Seoses endise maaeluministri Martin Repinski naasemisega riigikokku lõppesid riigikogu liikme Eevi Paasmäe volitused 9. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles