FSB vang Raivo Susi Postimehele: lipp on vaatamata lootusetule olukorrale kõrgel (3)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu veebruaris Venemaal spioneerimissüüdistusega kinni peetud lennundusärimees Raivo Susi jääb vahi alla veel kaheks kuuks, otsustas täna pärastlõunal Moskva Lefortovo rajooni kohus ettearvatult. 

Susi vahi all hoidmist pikendati 11. veebruarini, mil möödubki täpselt aasta, kui Venemaa julgeolekuteenistus ta Moskvas Šeremetjevo lennujaama transiittsoonis kinni pidas.

Nagu ka 2015. aasta aprillis Eston Kohveri puhul õnnestus ka nüüd Postimehel esimesena Eesti meediast teha vahi all hoitavast Susist kohtus fotod ning ka temaga rääkida. 

Kuna tegemist on Venemaa riigisaladusega kaetud kriminaalasjaga, siis oli Susil keelatud Postimehe korrespondendiga oma süüasjast rääkida. Pealtnäha reipas meeleolus Susi ütles Postimehele, et tema lipp on vaatamata üsna lootusetule olukorrale kõrgel ning et tervis on pärast kümmet kuud vangis istumist endiselt hea.

Mida Susi ise spioneerimissüüdistusest arvab, saab eksklusiivselt lugeda homsest Postimehest.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles