Soomes hukkusid korteripõlengus kolm last ja täiskasvanu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leegid.
Leegid. Foto: Kristjan Teedema

Soome pealinnas Helsingis puhkes ööl vastu reedet põleng korrusmaja korteris, surma said kolm last ja täiskasvanu, teatas tuletõrje eestkõneleja.

Tuletõrje sai Helsingi idaosas asuvasse Vuosaari linnaossa väljakutse kell 02.47 varahommikul.

Päästetöötajate saabudes olid ohvrid juba surnud. Korteris ei olnud rohkem inimesi.

«Päästetöötajate saabudes ei saanud enam midagi teha. Põlengus said surma üks täiskasvanud naine ja kolm last,» ütles tuletõrje valveametnik Kimmo Tuominen.

Tuletõrjujad kustutasid kõige ülemise korruse korteris puhkenud põlengu enne kella nelja. Korter hävines pea täielikult. Kahjutuli ei levinud kuuekorruselise hoone teistesse korteritesse ja maja ei evakueeritud.

«Põleng puhkes kõige ülemise korruse kolmetoalises korteris. Kahjutule tagajärjel lõhkes veetoru ja suur kogus vett voolas alumistele korrustele. Seal asuvad korterid said veekahjustusi,» kirjeldas Tuominen.

Tulekahju põhjuste kohta pole esialgu informatsiooni. Päästeamet korraldab juhtunuga seoses pressikonverentsi kell kuus hommikul.

«Selle kohta tuleb igal juhul politseiuurimine. Uurimise ajal üksikasjad selguvad,» ütles Tuominen

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles