Liivat: Tallinna propagandaraha kärpides saaks korrastada 7 lasteaeda (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaia hoov.
Lasteaia hoov. Foto: Margus Ansu

Sotsiaaldemokraadid soovivad järgmise aasta Tallinna eelarves kärpida propagandakulusid viie miljoni euro võrra ning renoveerida selle rahaga seitse lasteaeda, ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsiooni juht Anto Liivat. 

«Praegune linnavalitsus on propagandarahasid pidevalt kasvatanud ning sellisele jaburale laristamisele tuleb teha lõpp,» sõnas Liivat. «Vähe sellest, et nende miljonite abil juhitakse tähelepanu kõrvale maksumaksja raha väärkasutamistelt - nüüdseks on selge, et propagandajuhid on tõenäoliselt saanud ka hiigelsummasid korruptiivset tulu.»

Liivati sõnul on propagandakulude õiglase vähendamise abil võimalik renoveerida aastaga veel seitse kehvas seisus lasteaeda. «Ma siiralt loodan, et Keskerakonna uued juhid suudavad lõpetada edgarsavisaarelikud võtted ning otsustavad toetada sotside ettepanekut investeerida vabanev raha laste heaks,» lisas ta.

SDE ettepaneku kohaselt saaks järgmisel aastal renoveeritud Taime, Sikupilli, Magdaleena, Mardi ja Päikesejänku, Rukkiräägu ja Maasika lasteaed.

Kokku tegid sotsid Tallinna linna eelarveprojekti kakskümmend muudatusettepanekut.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles