Orissaare vallavanem sai umbusaldusavalduse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Orissaare valla kodulehelt.
Fragment Orissaare valla kodulehelt. Foto: Orissaare.ee

Orissaare vallavolikogu seitse liiget andsid eile sisse umbusaldusavalduse vallavanem Aarne Põlluääre vastu, süüdistades teda muuhulgas usalduse kuritarvitamises.

Umbusaldusavalduse esitanud volinikud leidsid, et oma kirjas õiguskantslerile on vallavanem volikogu opositsiooni alusetult süüdistanud erinevates õigusvastastes tegudes, vahendab Saarte Hääl.

Kirjas süüdistas Põlluäär volikogu liikmeid, nimeliselt Maret Aardamit ja Krista Riiki isiklikus vaenus ja soovimatuses koostööd teha, mis kulmineerus tema hinnangul sellega, et opositsioon ei toetanud valla osalemist MTÜs Orissaare Sport, mida Põlluäär aga valla spordielule vajalikuks peab.

Volikogu istungi lõppedes Põlluäär vabandas, kuid Maret Aardam märkis seepeale, et tema nõuab siiski avalikku vabanduskirja ajakirjanduses.

Kas järgmine kord vaatamata vallavanema vabandusele umbusaldushääletus ikkagi toimub, ei osanud volikogu liikmed veel öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles