Kõik jääteed on liikluseks avatud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiumaa ja mandri vahelise jäätee ettevalmistus.
Hiiumaa ja mandri vahelise jäätee ettevalmistus. Foto: Raigo Pajula

Sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni on täna liikluseks avatud kõik kuus ametlikku jääteed.

Haapsalu-Noarootsi 3,5 kilomeetri pikkune jäätee, mis algab Haapsalus Suur-Mere tänava lõpust ja lõpeb Noarootsi Österby sadamas, on avatud kella 18-ni, teatas maanteeamet.

Mandri ja Vormsi vaheline 9,5 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega Rohuküla ja Sviby sadamatest on avatud kella 17.45-ni.

Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 18 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega Hiiumaalt Tärkmalt ja Saaremaalt Triigi sadamast on avatud kella 17.30-ni

Mandri ja Muhumaa vahelisel 12 kilomeetri pikkusel jääteel pealesõitudega mandrilt Virtsust ja Muhumaalt Kuivastust saab sõita kella 18-ni.

Mandri ja Hiiumaa vaheline 25,5 kilomeetri pikkune jäätee, mis kulgeb mandrilt Rohuküla sadamast Sarvele Hiiumaal on avatud kella 17.30-ni.

Kella 18-ni on sõidukitele tegeliku massiga kuni kolm tonni avatud mandri ja Kihnu saare vaheline 12 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega mandrilt Munalaiu sadama teelt ja Kihnust Sääre külast Suigatsaare sadamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles