Üksi koju jäetud kaks väikest last pääsesid napilt vingusurmast

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päästjad said ööl vastu pühapäeva väljakutse Kehras Aia tänaval asuvasse kortermajja, mille ühest korterist imbus koridori suitsu. Vinguses korteris magasid kaks väikest last, kes olid üksi koju jäetud.

Häirekeskus sai väljakutse Aia tänavale kell 00.36 ning kui Kehra komando päästjad sündmuskohale jõudsid, oli naaber juba korterisse sisenenud ja aknad avanud, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Suitsu levitas köögis kraanikausi all põlenud prügikast. Kiirabi vaatas toas maganud lapsed - kahe- ja üheksa-aastase tüdruku - üle ja leidis, et nad ei vaja arstiabi. Tüdrukute ema loal viis kohale tulnud tuttav lapsed endaga kaasa.

Päästetöö juhi esialgsel hinnangul sai põleng alguse hooletusest suitsetamisel – arvatavalt oli prügikasti visatud korralikult kustutamata koni. Korteris puudus ka suitsuandur, mis oleks põlengust varakult märku andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles