Tartumaal põrkas kokku kolm sõidukit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme auto avarii Tartumaal
Kolme auto avarii Tartumaal Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Teisipäeva õhtul kella 17.30 ajal põrkasid Tartu maakonnas Konguta vallas Jõhvi - Tartu - Valga maantee 158. kilomeetril kokku kolm sõidukit. Inimesed avariis õnneks kannatada ei saanud, kuid liiklus oli kaks tundi tugevalt häiritud.

Esialgse info kohaselt sõitis Tartu suunas liikunud ja vasakpöördeks peatunud sõiduautole Volkswagen Golfile tagant otsa Renaulti kaubik. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volkswagen Golf otsa vastassuunas liikunud politsei sõiduautole Škoda, mis omakorda teelt välja paiskus. Teised kaks avariis osalenud sõidukit jäid teele, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Kõik kolm sõidukit said sedavõrd kahjustada, et neile tuli järele treiler. Sündmuskohal käinud meedikud vaatasid üle õnnetuses osalenute terviseseisundi ning tuvastasid, et keegi õnnetuses viga ei saanud.

Sündmuskohal töötanud avariipolitseinike sõnul olid kõik kolm juhti kained, omasid juhtimisõigust ning sõidukites kasutati turvavarustust. Tee sündmuskohal on asfaltkattega ning kuiv. Kõikidel autodel olid all nõuetekohased rehvid. Liiklus sündmuspaigal oli õnnetuse tõttu tugevalt häiritud ning politsei reguleeris liiklust mõlemal suunal.

Juhid said süü osas kokkuleppele ning juhtumiga tegeleb edasi kindlustus.

Kolme auto avarii Tartumaal.
Kolme auto avarii Tartumaal. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles