Mihkelson: Tillerson sobitub hästi Trumpile omase mõttemaailmaga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Mihkelson
Marko Mihkelson Foto: Postimees.ee

Riigikogu väliskomisjoni esmehe Marko Mihkelsoni sõnul on USA välisministriks saav Rex Tillerson vastuoluline inimene, kuid tema mõttemaailm sobitub hästi tulevase presidendi Donald Trumpi omaga.

«Tegemist on väga vastuolulise inimesega ja on väga palju küsimusi selles osas, millised on tema vaated paljudele rahvusvahelistele küsimustele,» rääkis Mihkelson «Aktuaalses kaameras», vahendas ERRi uudisteportaal.

«Ma arvan, et ta sobitub võib-olla kõige paremini selle mõttemaailmaga, mis on omane ka Trumpile. Tippettevõtjana, ärimehena ta võib-olla räägib sama keelt kui Trump. Ilmselt eeldab ka uus president talle tähtsate probleemide lahendamisel, kaasa arvatud näiteks suhted Venemaa või Hiinaga või mõned teised olulised teemad, et siin toob Tillerson mingi uue dimensiooni probleemide lahendamisse,» lisas ta.

Tema sõnul ei maksa aga unustada, et Tillerson on vaid üks liige Trumpi kabinetist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles