Stalnuhhin võttis ERRi vabandused vastu (3)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin PM stuudios
Mihhail Stalnuhhin PM stuudios Foto: Pm

Rahvusringhäälingu juhatuse liige Ainar Ruussaar tegi avaliku pöördumise riigikogu rahanduskomisjoni esimehe Mihhail Stalnuhhini poole ning Stalnuhhin leidis, et pöördumine on piisav, et suhtlemine ERRiga taastada, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«Mul on siiralt kahju praeguse olukorra pärast. Mul on kahju, et asjad on niimoodi kujunenud alates 2014. aasta Euroopa Parlamendi valimiskampaania aegsest segadusest Mihhail Stalnuhhini raadiodebatti pääsemise üle,» ütles Ruussaar pöördumises.

«Loodan siiski, et riigikogu rahanduskomisjoni esimees ja rahvusringhääling saavad teha koostööd, eriti veel ajal, mil parlamendis on riigieelarve menetlemine võtmas keemistemperatuure,» jätkas Ruussaar.

Mihhail Stalnuhhin ütles ERRile, et võtab vabandused vastu. «Mul on hea meel, et nüüd miski ei sega meie koostööd,» sõnas ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles