Otseülekanne: edukad inimesed jagavad kogemusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval korraldab Eestist pärit ja kahe aastaga maailma vallutanud enesearenduse kalendermärkmik TimeBook edumeelsetele inimestele Solarise Apollos tasuta konverentsi «Motivatsioon 2017». Postimees teeb üritusest otseülekande algusega kell 15.

Oma teadmisi ja kogemusi jagavad Eesti edukad TimeBooki kasutajad.

Ettekanded:

Bikeepi tegevjuht Kristjan Lind teemal «Rahvusvahelise start-upi edu alused».

Rio olümpiamängudel osalenud purjetajad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp teemal «Olümpiasportlase igapäevaelu – kas ainult treeningud?»

Ariix Eesti liider ja Mainori kõrgkooli külalisõppejõud Liisa Jõgisalu teemal «Enesearengu olulisus tänapäeva maailmas».  

TimeBooki looja Mihkel Sepp teemal «Palgatöötajast rahvusvaheliseks ettevõtjaks riskivabalt».

Konverentsil loob muusikaga meeleolu Eesti laul 2017 poolfinalist Alvistar Funk Association.

Üritust juhib ja esinejaid intervjueerib Karl Pütsep.

TimeBook on innovaatiline kalendermärkmik, mis toob igapäevaselt kasutajateni rohkelt ideid ja kogemusi maailma edukamatelt inimestelt, nagu Elon Musk ja Richard Branson ning teadmisi ja uuringuid oma ala parimatelt spetsialistidelt ja teadlastelt. Õpetusi ja mõtteid jagatakse kõikidest elutähtsatest valdkondadest - psühholoogiast ettevõtluseni, suhtlemisest toitumiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles