Politseinikud kähmlesid Jõhvis tülitseva paarikesega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jõhvi meelelahutusasutuses läksid mees ja naine kallale ning vigastasid nii neid rahustama tulnud turvatöötajat kui ka politseiametnikku.

Postimees.ee andmetel tülitsesid Jõhvi meelelahutusasutuses mees ja naine, mispeale sekkus turvatöötaja, kes võttis kinni naise käest, püüdes olukorda rahustada. Turvamehe tegu ei meeldinud aga mehele, kes lõi turvamehele rusikaga näkku, purustades tolle ninaluu.

Sündmuskohale saabunud politseinikud väänasid turvameest löönud mehe pikali, kuid nende tegevusse sekkus naine, kes lõi politseinikule kingakontsaga silma alla.

Seejärel väänati ka naine maha ja mõlemad viidi arestimajja.

Politsei pressiesindaja kinnitas Postimees.ee’le, et 26. veebruaril kell 1.50 ründasid Jõhvi vallas Aiandi tänava ööklubis 23-aastane mees ja 21-aastane naine 25-aastast politseiametnikku ja 42-aastast turvatöötajat.

Mõlemad isikud on kahtlustatavatena kinni peetud ning üle kuulatud. Politsei ja turvatöötaja võimalike vigastuste kohta ei soovinud politsei pressiesindaja informatsiooni lisada, kuid politseitöötaja vigastused polnud väidetavalt tõsised.

Politsei alustas kriminaalmenetlus KarS § 274 (vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes) alusel.

Võimuesindaja või avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes vägivalla toimepanemise eest seoses tema ametikohustuste täitmisega karistatakse rahalise karistusega või kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles