Prokurör nõuab paadunud roolijoodikule kolmeaastast vangistust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Lennart Rikk

Prokurör nõudis eile Kuressaare kohtumajas alanud istungil auto purjuspäi juhtimises süüdistatavale 36-aastasele Allarile kolmeaastast reaalset vangistust, mis on antud kuriteo puhul maksimaalne seaduses ette nähtud karistus.

Nii kaugele viis prokuröri asjaolu, et süüdistatav on varem seitse korda kriminaalkorras karistatud, viimati möödunud suvel kaheaastase tingimisi vangistusega, kirjutab Meie Maa.

2007. aasta 2. augustil mõistis kohus Allarile auto purjuspäi juhtimise eest 15 000 krooni suuruse rahalise karistuse ja võttis talt kaheks aastaks ära mootorsõiduki juhtimise õiguse. Ent juba sama aasta 27. novembril seisis mees jälle kohtu ees. Nüüd karistas kohus teda aasta ja kahe kuu pikkuse reaalse vangistusega.

Nagu aeg näitas, ei võtnud mees sellestki õppust ja jätkas pärast vanglast vabanemist taas autoga purjuspäi sõitmist. Viimane kord pidi Allar kohtus otsust kuulama mullu 28. juulil, mil kohus mõistis talle kaheaastase vangistuse tingimisi kaheaastase katseajaga.

Kohus langetab kriminaalasjas otsuse 9. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles