Valitsus kinnitab tööplaani aastani 2019

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsioonierakondade esimehed.
Koalitsioonierakondade esimehed. Foto: Jaanus Lensment

Valitsus kinnitab homme oma tegevusprogrammi aastani 2019, mis näeb võimuliidu lubaduste elluviimiseks ette konkreetsed ülesanded ja tähtajad.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo teatel on Keskerakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsiooni eesmärk edendada tugevat, ühtset ja võrdsemat Eestit. Prioriteetideks on valitsus seadnud Eesti rahvaarvu ning ühiskondliku heaolu ja sidususe suurendamise, Eesti väljaviimise majandusseisakust ning riikliku julgeoleku hoidmise ja tugevdamise.

Valitsuse tegevusprogramm aastani 2019 näeb prioriteetide elluviimiseks ette konkreetsed ülesanded, nende täitmise eest vastutavad ministrid, samuti kaasvastutajad, otsuse langetamise tasandid ja tähtajad.

Kahe nädala eest kiitis valitsus heaks esimese 100 päeva tööplaani, kus kirjas olevad sadakond ülesannet soovitakse täita järgmise aasta 3. märtsiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles