Suuremad ajalehed jõulude ja aastavahetuse ajal ei ilmu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehed.
Ajalehed. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti suuremad ajalehed jõulude ja aastavahetuse ajal ei ilmu, Äripäev ei ilmu ka jõulude ja aastavahetuse vahel.

Reedel ilmus Postimees Nädalavahetus, sealhulgas Arter. Arvamus ja Kultuur ei ilmunud. Laupäeval ja esmaspäeval Postimees ei ilmu ning tulevast teisipäevast laupäevani ilmub leht tavapäraselt. Uue aasta esimene Postimees ilmub 3. jaanuaril.

Eesti Päevaleht ilmub reedel nädalalõpulehena LP. Tuleva nädala teisipäevast neljapäevani ilmub Eesti Päevaleht tavapäraselt ja tuleval reedel ilmub see samuti nädalalõpulehena LP. Uue aasta esimene Eesti Päevaleht ilmub uue aasta esimene ajaleht 3. jaanuaril.

Õhtuleht ilmus reedel laupäevases formaadis. 27.-31. detsembrini ilmub Õhtuleht tavapäraselt ning uue aasta esimene leht ilmub 3. jaanuaril.

Selle aasta viimane ajaleht Äripäev ilmus reedel ja uue aasta esimene leht 3. jaanuaril.

Nädalalehtedest ilmub aasta viimane Eesti Ekspress 28. detsembril ja uue aasta esimene leht 4. jaanuaril. Tänavune viimane Maaleht tilmub 29. detsembril ja uue aasta esimene 5. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles