Fotod ja video: Jägala joa all jões ulpis auto, juhti otsitakse (3)

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva pärastlõunal avastas juhuslik möödakäija, et Harjumaal Jõelähtme vallas ulbib Jägala joa all jões auto. Tõenäoliselt on auto Jägala joa kõrval olevalt kaldapealselt alla sõitnud.

Kohale sõitsid politseipatrullid ja tuukrid, kes kontrollisid nii jõge kui ümbruskonda, kuid ei leidnud ühtegi märki inimestest, kes oleks viga saanud või hukkunud. Tuukrid tuvastasid, et jõest leitud Honda Accordil pole ees ega taga numbrimärki, seetõttu ei saanud politsei kohe kindlaks teha, kellele auto kuulub.

Õhtul pärast kella 19 saadi auto lõpuks jõest kätte ja viidi minema. Põhja prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles õhtul, et politsei tuvastab praegu auto omanikku.

Täna kella 11.30 paiku kinnitas Kivistik, et sõiduki omanikku pole endiselt leitud ja politsei tegeleb aktiivselt juhtumi asjaolude selgitamisega.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles