Fotod: romantiline maakodu, mis asub tegelikult hoopis paneelmajas

Eva-Lotta Kivi
, kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kulunud välimusega seinad, vana puidust mööbel, seinal rippuvad potid-pannid ja vanaema õmmeldud valge laualina –  tegu on justkui idüllilise talukohaga. Tegelikult asub see maakodu stiilis elamine aga hoopis paneelmajas. 

Sellest, et tegu ei ole Lõuna-Eestis asuva talumajaga, vaid hoopis Tallinna kesklinnas asuva paneelmaja korteriga, annavad ehk märku vaid valged plastaknad. Muidu meenutab korteri sisekujundus täielikult õdusat maakodu. 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Mööbel ei ole selles kodus modernne, vaid hoopis pisut kulunud ja elu näinud välimusega. Romantilisust lisavad lilleline tapeet, vanad fotod, toalilled ning valge laualina. 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Köök on selles korteris kohe eriti õdus ja värviline. Seintel ripuvad veidi lohakalt erinevad toidunõud ning kaunite mustritega tassid ja taldrikud.  

Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Väga huvitava lahendusega on köögis ka kraanikausi alus – kasutusele on võetud vana tünn.
 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Põneva välimusega on ka korteri magamistuba. Silma hakkavad seal kohe suursugune lamp ning kirjul tapeedil ilutsevad pildid. 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles