Maanteed on libedusetõrjest valdavalt niisked või märjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Maanteeinfokeskuse teatel olid varahommikul suuremate riigimaanteede katted enamuses libedusetõrjest soolaniisked või märjad, kuid Lääne-Viru ja Võru maakonnas kuivad.

Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel ja mitmel pool Harju ja Pärnu maakonnas oli aga pinnatuisust libedaid lõike, misttõttu tuleb liigeldes olla eriliselt ettevaatlik!

Ilm oli pilves, kuid kohati esineva udu tõttu piiratud nähtavusega. Vähest uduvihma sadas Harju, Pärnu ja Saare, lund Rapla ning kohati ka Harju maakonnas.

Teepinna temperatuure mõõdeti –2 kraadist Lääne-Eestis kuni –9 kraadini  Kagu-Eestis. Sajupiirkondades on libeduse tekke oht.

Elektrikaabli paigaldustöödega seonduvalt on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Loksa-Pärispea tee 10. kilomeetril.

Kell 10-13  tehakse valgusfooride hooldusremonttöid Harju maakonnas Tallinna ringteel asuval Kiili ristmikul. Kiirusepiiranguks on 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles