Paides alustatakse naabrivalvega

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrivalve.
Naabrivalve. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Reedel kell 11.00 allkirjastavad Paide linnapea Kersti Sarapuu, Paide politseijaoskonna juht Janno Ruus, Eesti Naabrivalve MTÜ tegevjuht Tiina Ristmäe ning uue naabrivalve sektori vanem Järva maavanem Üllar Vahtramäe Paide linnavalitsuses pidulikult koostöölepingu, loomaks Paidesse linna esimene naabrivalve sektor.

Eesti Naabrivalve MTÜ tegevjuht Tiina Ristmäe sõnul on Paide kui Eestimaa
südame ühinemisel naabrivalve liikumisega omamoodi sümboolne tähendus, vahendas naabrivalve pressiesindaja.

«Üle Eesti mitut tuhandet inimest ühendav naabrivalve saab Paides omale kindlasti esindusliku liikme, kelle juurde on igast Eesti punktist võrdne maa tulla vaatama, kuidas inimesed turvalisema kodutänava nimel ühist asja ajavad,» lisas Ristmäe.

Paides Pargi ja Raja tänava piirkonnas loodav naabrivalve sektor on järjekorras 348. omataoline turvalisuse nimel ühinenud kodanike algatus Eestis.

Eesti Naabrivalve MTÜ, kes oma kodukoha turvalisusest hoolivaid inimesi ühendab, on 5. mail 2000 kodanikualgatuse korras asutatud ühing, mille eesmärgiks on tõsta elanike turvalisust kodudes ja nende lähemas ümbruskonnas elanike endi aktiivse tegutsemise tulemusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles