Ilse (35) kogemus – Šokeeriv! Kuidas vabaneda mõne päevaga liigsetest kilodest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Tahtsin saada lahti ümarast kehakujust ja liigsest kõhurasvast. Mul õnnestus kergesti 10 liigsest kilost vabaneda. Spordiga oleksin võinud sellised tulemused saavutada heal juhul aasta pärast!” jutustab kahe lapse ema Ilse (35).

Loe intervjuud Ilsega, et saada teada, kus kontrollida tasuta oma võimalusi saleneda ja kust saada toitumisspetsialisti konsultatsiooni.

– Räägi, Ilse, kuidas sa otsustasid hakata salenema?

- Viimase kahe aasta jooksul minu kaal ainult kasvas, peeglisse oli hirm vaadata. Oli kogunenud üsna palju liigseid kilosid, eriti muutus kõht järjest suuremaks. Olen kahe lapse ema ja sportimiseks pole mul piisavalt aega, samuti tean, et ainult sportimisega tekivad tulemused väga aeglaselt. Lugesin internetist meetodist, mis on aidanud paljusid inimesi, ning sain seejärel teada, et ka paljud tuttavad on sellega salenenud. Otsustasin proovida!

/ StockholmHealth.com
/ StockholmHealth.com Foto: Stockholmhealth.com

– Mida sa tegid, et end vormi saada?

- Täitsin Stockholmi dieedi veebisaidil testi ja hakkasin juba järgmisel päeval dieeti järgima. Võtsin seda kui seiklust, nagu midagi uut! Kava on üheks nädalaks ja see on mõeldud selleks, et panna ainevahetus liikuma, mille tulemusel hakkab kaal kiiresti langema.

– Kuidas õnnestus kava järgida?

- Olin meeldivalt üllatunud, et juba dieedi esimestel päevadel võtsin kaalus alla. Parim oli see, et süüa tuli endale sobivaid toite. Kokku võtsin alla 10 kilo ning ma tunnen end palju energilisema ja reipamana.

/ StockholmHealth.com
/ StockholmHealth.com Foto: Stockholmhealth.com

– Mida sa soovitaksid teistele, kes veel kahtlevad, kas osta kava?

- Asi on lihtne – kui sa tahad kaalus kiiresti ja tervislikult alla võtta, siis pead sa seda meetodit proovima! Alusta testi täitmisest veebisaidil StockholmHealth.com ning sa näed tulemusi õige peagi!

Klõpsa siin – StockholmHealth.com – ja vabane ülekaalust 7 päevaga!

Arvesta, et Stockholmi dieet on ainult täna vana hinnaga, seetõttu kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui soovid, sest salenemiskava on kättesaadav sinu Stockholmi dieedi profiili all.

Copy
Tagasi üles