Saksa politsei leidis Eesti autost tagaotsitava mehe (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei
Saksa politsei Foto: SCANPIX

Saksa politsei tabas teisipäeva varahommikul Poola piiri läheduses Eesti sõiduautost tagaotsitava mehe, kelle suhtes oli välja antud vahistamismäärus.

Politseipatrull kontrollis teisipäeva varahommikul kell 4.55 Frankfurt am Oderi lähedal kiirteel Poolast tulnud ja Berliini suunas sõitnud Eesti numbrimärkidega sõiduautot.

Kõrvalistmel olnud 41-aastase Venemaa kodaniku dokumentide kontrollimisel selgus, et tegemist on 2015. aasta sügisel liiklusrikkumises süüdimõistetud mehega, kirjutab Focus Online.

Hesseni liidumaa Seligenstadti kohus karistas meest 2015. aasta septembris raske liiklusrikkumise eest 2232 euro suuruse trahviga. Alternatiivina võis mees kohtu otsuse järgi kanda 50-päevase vanglakaristuse.

Kuna Eesti autost tabatud Venemaa kodanikul puudus raha trahvi tasumiseks, toimetasid politseinikud ta Brandenburgi justiitsametisse, kust ta suunatakse edasi kandma oma vanglakaristust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles