Politsei otsib kolme kannatanuga liiklusõnnetuse tunnistajaid

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas pühasid veetnud noore Peterburi perekonna kodutee katkes ootamatult Sämi silla juures.
Tallinnas pühasid veetnud noore Peterburi perekonna kodutee katkes ootamatult Sämi silla juures. Foto: Marianne Loorents

Tallinna-Narva maantee 110. kilomeetril juhtus eile liiklusõnnetus, milles sai viga kolm inimest. Politsei palub liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks kaasliiklejate abi.

Esialgseil andmeil kaldus Narva suunas liikunud sõiduauto Infinity, mille roolis oli 36-aastane mees, ees peatuvale sõidukile otsasõidu vältimiseks vastassuunavööndisse, kus riivas Tallinna suunas sõitnud kaubikut Volkswagen. Kokkupõrke tagajärjel kaldus Volkswagen, mille roolis oli 42-aastane mees, vastassuunda, kus põrkas kokku Narva suunas liikunud sõidukiga Toyota. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai viga Toyotat juhtinud 31-aastane mees ja kaasreisijad 33-aastane naine ning üheksakuune laps, kes kõik toimetati tervisekontrolliks haiglasse.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, sellest teada anda telefonil +372 5329 2883 või e-posti aadressil ylle.oun@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles