Koha või tursk ürdiõli ja risotoga ning koores hautatud Brüsseli kapsaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaan Heinmaa

Neljale

500 g koha
100 g Brüsseli kapsast
värskeid ürte (peterselli, tüümiani, basiilikut jm)
võid
oliiviõli
sidrunit
soola

Fileeri kala, lõika parajateks portsudeks ehk u 150 g tükkideks. Prae mõlemalt poolt kergelt. Kuumuta ahi 180 kraadini. Aseta kala koos ürdipüreega (tüümian, petersell, basiilik jm) eelsoojendatud ahju. Lõika Brüsseli kapsas pooleks, keeda 23 min. Sulata või kastrulis ja lisa sinna varem keedetud Brüsseli kapsas. Maitsesta sidruni ja soolaga. Serveeri nagu pildil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles